Over mij

Ik ben Jabca en heb een passie voor fotografie en schrijven. Die passie is ontstaan vanuit mijn fascinatie voor mensen. Wat mij het meest aanspreekt in fotografie en schrijven is dat ik ‘jou’ of ‘jouw verhaal’ of ‘wat jij doet’ of ‘jij in relatie tot anderen’ een gezicht kan geven. Mede dankzij mijn achtergrond als maatschappelijk werker is het mijn natuurlijke manier van zijn om jou écht op je gemak te laten voelen. Ik ben wars van oordelen, hou niet van hokjes, zie graag de pure jij en het échte verhaal. Bij mij ben je écht in beeld.

 

Fotografie

Je kunt bij mij terecht voor verschillende opdrachten, maar zelf geniet ik het meest van alle soorten shoots met mensen. Misschien wil je zelf op verschillende manieren leuk op de foto, of vanuit je werk in de vorm van personal branding. Of foto’s van al je medewerkers. Of een shoot samen met je partner. Maar een hilarische shoot met je vriendinnen of je vriendengroep is natuurlijk ook altijd een aanrader! Of een leuke gezins- of familieshoot. Ik ben fan van ‘spontane foto’s’ en van gevarieerde ‘buitenlocaties met natuurlijk licht’. Maar als je mooie studiofoto’s wilt is dat zeker mogelijk en spreken we af in de fotostudio. De studio is geschikt voor maximaal drie personen. Maar wil je foto’s van je B&B of van je nieuwe pand of huis, dan kom ik ook zeker langs! Bel me voor je opdracht en ik denk op maat mee in mogelijkheden. 

Schrijven

Je kunt bij mij terecht voor meedenken in het schrijven van tekst op je website. Wat wil je eigenlijk schrijven en waarom? En hoe schrijf je nu tekst wat aanspreekt? Ik denk graag met je mee en ga op zoek naar wat jij wilt uitstralen en aanbieden. Als combinatie zou ik vervolgens foto’s voor op je website kunnen maken in overleg met jou. Ook vind ik het leuk om de basistekst voor je website aan te leveren, waarop jij verder kunt borduren. Soms heb je even een opstart nodig wat het makkelijker maakt. Om tot deze tekst te komen, hebben we natuurlijk eerste een gesprek, waarin ik door middel van het stellen van vragen de kern van jouw boodschap achterhaal. Ik help je graag!