https://www.diepercoachen.nl/

Met veel plezier hebben Paul de Bruin en ik samengewerkt rondom het schrijven van de tekst voor zijn website. Wat mij het meest aanspreekt in dit soort opdrachten is om samen naar de basis te gaan van het waarom en het hoe van een website. Op basis van die input heb ik een basistekst geschreven wat het ook makkelijker maakt om het tot een eigen tekst te maken. Een mooi proces om samen te doen!

Sowieso een hele fijne en goede coach, dus bezoek sowieso die website en geef het eens als tip aan iemand die zijn hulp goed kan gebruiken!

Recensie:

Jabca heeft mij geholpen bij het schrijven van de tekst voor mijn website. Haar blogs waren me al opgevallen, vanwege de speelsheid qua taal en haar gave om situaties op creatieve wijze in woorden te vatten. Het was een feest met haar samen te werken. Ze heeft van zichzelf al een prettige schrijfstijl en ook voor mijn site wist ze de woorden te vinden die mij typeren en mijn werkwijze goed omschrijven. Haar werkwijze, waarbij ze mij als opdrachtgever wist in te schakelen, heb ik ervaren als uitnodigend en uitdagend. Na het eerste concept hebben we de tekst nog een paar keer meer door de vingers laten gaan. Net zolang tot het helemaal klopte. Ook dat proces getuigd van haar creativiteit, haar flexibiliteit en overigens ook haar geduld (mijn perfectionisme tolererend). Ik kan haar van harte aanbevelen!